Hoe maak je een deurmat schoon?

Met dat gezegd, een goede deurmat is een must. Niet alleen beschermt hij de ingang, maar hij helpt ook bij de hygiëne. Een vuile deurmat is een broedplaats voor bacteriën en schimmels, en als je hem niet regelmatig schoonmaakt, stel je je eigen huis bloot aan de elementen. Dit is vooral belangrijk in de winter, wanneer koud weer en sneeuw ervoor kunnen zorgen dat deurmatten vuil worden.

Wat heb ik nodig om mijn deurmat schoon te maken?

Het schoonmaken van je deurmat is eenvoudiger dan je denkt. Je kan je deurmat aan het eind van de dag schoonmaken, als hij toevallig droog is.

Het is duidelijk dat je dit niet in de regen wilt doen. Ook wil je dit niet doen op een zeer warme dag, omdat het hard zal zijn voor je handen. Je moet dit doen als de temperatuur niet erg hoog is. Als je in een erg koud klimaat woont, moet je dit misschien ’s morgens of ’s avonds doen. Om je deurmat schoon te maken, kan je een mengsel van 1/2 kopje zuiveringszout en 1/2 kopje maïszetmeel gebruiken. Dit mengsel zal niet erg plakkerig zijn, dus je hoeft je er geen zorgen over te maken.

In feite, zal het dus zeer gemakkelijk zijn om je deurmat schoon te maken met dit mengsel. Je kan dit mengsel ook gebruiken op de voordeur, achterdeur, garagedeur, zijdeur, en patio deur. Het mengsel gaat lang mee en is niet schadelijk voor de gezondheid. Je kan dit mengsel op elk type deurmat gebruiken. Het is zeer effectief, en het is gemakkelijk te gebruiken.